Сейсенбі, 1 маусым күні "Степногорск қ.Индустриалдық-техникалық колледжінің" "Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы" мамандығы бойынша 2ТПП-19 тобында өндірістік тәжірибені қорғау бойынша конференция өтті. Студенттер түрлі-түсті басып шығарылған есептер мен презентациялар дайындады. Өндірісте, қаланың тамақтану кәсіпорындарының жұмыс ұжымдарында оқудан өткені туралы әсерлерімен бөлісті. Есептерде өндірістік цехтардың, жабдықтардың, жұмыс орындарының және өз қолдарымен дайындалған тағамдардың суреттерінен басқа, балалар тамақтану физиологиясы және тамақ өнімдерін тауартану негіздері бойынша теориялық мәселелерді атап өтті. Қорғауды аға шебер Тополя В.В. және тікелей өндірістік оқыту шебері Жукова Г. П. қабылдады. Қорғау жоғары деңгейде өтті. Студенттерге таңдаған мамандықтарында табыс тілейміз.
Ө/о шебері Жукова Г.